2/3/08
ΜΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΓΑΛΑΤΕΣ;
Κοιτάξτε καλά τη φωτογραφία.
Να προτείνω κάτι;
Βήμα 1. Αλατοπιπερώστε τα μπουτάκια του βατράχου και τηγανίστε τα σε βούτυρο πάνω σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά περίπου.
Βήμα 2. Ψιλοκόψτε κρεμμυδάκι ξερό και σκορδάκι και ρίξτε τα στο τηγάνι. Σκεπάστε και αφήστε το σε χαμηλή φωτιά για ακόμα 5 λεπτά.
Βήμα 3. Πριν σερβίρετε πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τοποθετήστε στο πλάι τεμάχια λεμονιού.
Είναι μεσημέρι, σας άνοιξα την όρεξη;
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Χαίρομαι που διατηρείς το χιούμορ σου. Ο βάτραχος πάντως το ΄χει χάσει σίγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕντάξει, τελευταία δεν έπιασα ότι πιο χαρούμενο θέμα υπάρχει, αλλά απ’ όλα χρειάζονται για να γίνει ένας κόσμος…όπως λένε οι φίλοι μου οι Γαλάτες. Πολύ καλή σου μέρα, Soduck.
ΑπάντησηΔιαγραφή